gruwelijke tapa...
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
19 Augustus 2011 | Spanje, Alcúdia
Lin, we worden nog eens gevordeden in het weglopen hihi
Het restaurantje waar we wel tapas gingen eten had allemaal lekkere dingetjes en we hadden beiden 4 verschillende tapas uitgekozen. Ik had slakken, gemixte groenten en aardappel, tong en varkensvlees met champions. Heerlijk, beetje groente, vlees en vis (van alles wat dacht ik....) We hadden Pa amb oil vooraf wat echt mallorcaans schijnt te zijn. Soort geroosterde broodjes met een mengsel van tomaat, kruiden, knoflook, olie en extra stukjes kaas en ham. Heerlijk! Toen de tapas kwamen stond mijn hart even stil.... ik kreeg 4 bakjes: stukjes varkensvlees met champions (heerlijk!), gemengde groentes met aardappel (heerlijk!), slakken (heerlijk, echt peuterwerk moest er aan de pas komen waar Alexander vol gruwel naar gekeken heeft hihi) en... een tong! maar dan bedoel ik geen vis! er lag een tong in plakjes nog volledig in shape voor mijn neus! echt ik kreeg de rillingen..... natuurlijk laat ik me niet kennen en heb ik het geprobeerd en ik moet bekennen dat het eigenlijk best lekker was hahaha had ik nou nooit verwacht! Doordat je de vorm erin kon zien en je ogen en reuk ook je smaak bepalen, zal ik het nooit meer bestellen maar het was toch wel aardig moet ik bekennen. Het idee alleen dat ik de tong van een beest heb gegeten doet me nog kokhalzen brrrr
Vandaag zijn we naar de kaap van Formentor gegaan, een uitkijktoren op de top van een berg in het noorden welke zo uitkijkt op het halve eiland en natuurlijk op de zee met de prachtige ruige kliffen. Daarna zijn we nog even lekker wezen beachen in een klein haventje waar we in de schaduw van een boom konden zitten op de stenen. Het was er rustig en de zee was daarom erg helder. Alexander kon snorkelen en ik heb mijn boek uitgelezen. Ik ben zowaar een beetje verkleurd en Alexander is poepie bruin. Ja, het was een fijne vakantie. We vliegen morgen naar huis. Liefs aan allemaal!
19 Augustus 2011 - 21:10
Ferry:
Ja het is een tijd van (weg)gaan (op vakantie) en (thuis) komen. Maar het is duidelijk voor ons dat het een leuke vakantie is geweest. Lekker er tussenuit en genieten van cultuur, rust en (lekker) eten. Tot ziens weer. -
20 Augustus 2011 - 07:04
Lin:
Try before you die, toch? ;-) -
20 Augustus 2011 - 14:24
Bianca:
leuk he, in een andere taal je eten bestellen, jij bent een goeie om naar china te gaan
hahahahaa