57 urige terugreis!
Door: irenedebode
Blijf op de hoogte en volg Irene
16 December 2010 | Nepal, Kathmandu
Nou dat was dan ook weer een ervaring zullen we maar zeggen! Dank jullie wel voor de lieve berichtjes van welkom en ik hoop iedereen snel weer te zien op korte termijn (al is dat wel een beetje lastig met de feestdagen enzo). Alvast een dikke kus en stevige knuffel aan iedereen en we bellen/smsen!
PS jullie hebben de verhalen en foto's van nepal nog tegoed van me!
16 December 2010 - 17:26
Dewa:
Welkom terug in KOUDE Nederland......ook het laatste deel van je reis was een bijzondere ervaring. Je kan het maar 1 keer meemaken.
Hoop je gauw te zien
Liefs -
16 December 2010 - 17:57
Nath:
zo wat een gedoe joh. Maar gelukkig ben je thuis gekomen! Brr wel even wennen zeker in dit koude landje..
liefs,
Nath -
17 December 2010 - 08:57
Linda:
Ireentjeeee!!!!!! Wat gezellig dat je weer terug bent en gelukkig ook heelhuids!! Wat een terugreis zeg, maar gelukkig ben je nu wat gewend!
;-)
Hoop je snel weer te zien! Gauw ff bellen!!!
Liefs en dikke kus,
Lin -
17 December 2010 - 09:15
Bianca:
Och meis, wat een pech! zo een rot gevoel als je lekker naar huis wilt! in ieder geval nu lekker thuis en Alexander is er nu ook snel weer toch? de 18 was t toch?
afijn geniet lekker van je huisje en we willen snel alles horen!
kus caatje (en tim van zn werk en gijs die heerlijk ligt te slapen van de indrukken in de sneeuw zonet) -
17 December 2010 - 11:45
Chantal:
Arme jij! Fijn dat je weer heelhuids thuis bent. En nu gewoon chillen hoor, zelfs een avontuur maken van je terugreis, dat voert wel erg ver.. ;-) Hahaha!
Tot gauw
X -
17 December 2010 - 21:00
Nancy:
Lieverd,
Ik ben blij dat je veilig thuis bent gekomen!!
Weet zeker dat we elkaar heel snel gaan zien. Heb je weer zoveel te vertellen...
Kuss