Foto's tempels Siem Riep
Door: irenedebode
Blijf op de hoogte en volg Irene
27 November 2010 | Cambodja, Phnom-Penh
Dikke kus aan iedereen uit Nepal (heb net de Anapurna trekking van dik 2 weken overleefd!)
27 November 2010 - 09:31
Leo Van Duinen:
Hoi Ireen, ik volg alle verhalen van je. Wat een avonturen en wat kun jij leuk schrijven! En heerlijk weer natuurlijk (en wij nu in de sneeuw, brr.). Je verhaal uit Pnomh Penh over de gevangenis raakte mij wel. Ik kan mij indenken dat je het daar slecht had. Hee, nog heel plezier verder en leuke avonturen gewenst! -
27 November 2010 - 10:22
Patricia Geurtsen:
Heel indrukwekkend, leek wel een film die ik afspeelde met zoveel foto's!
Echt een reis om nooit meer te vergeten!
27 November 2010 - 20:51
Ferry:
Prachtige foto's. Gelukkig weinig mensen dus volop genieten.
Irene je word wel magerder maar later kun je genoeg eten zou ik zo zeggen.
Geniet van alles wat je ziet en maak veel foto's, des te meer geniet je er later van. Ferry -
01 December 2010 - 06:00
Ireen:
Ha leo, wat leuk! dank voor je reactie. Tuol Sleng was zeker heftig inderdaad. Leuk dat jullie sneeuw hebben, wel vroeg in het jaar trouwens in november al! Dat beloofd wat als ik weer terug ben... Pap, geen zorgen, ik eet me helemaal de ziekte hier in Nepal. Ik eet de hele dag en heb zelfs nu een onderkin.... Beetje too much.. maargoed, het eten is lekker ;-) kus