Bedwingen van het 'cloud forest'
Blijf op de hoogte en volg Irene
26 Juli 2012 | Costa Rica, Monteverde
26 Juli 2012 - 08:36
Floor:
Wauw man, dat klinkt al lekker gaaf en avontuurlijk. Hoe vind Alex het? Xxxx -
26 Juli 2012 - 09:59
De Dorkonijntje:
Wanneer komt het boek uit?
De avonturen van Tarzan en Jane?
Hi hi hi.....
26 Juli 2012 - 12:46
Bianca:
En heb je flink geknipperd met je ogen....
26 Juli 2012 - 13:04
Miranda:
Hey lieverd,
Wat geweldig om weer te lezen en voor mij een behapbare versie!!!
Balen van je buikpijn, maar het lijkt wel een soort ontstres manier voor jou... Als ik denk aan mijn vader had hij ook altijd de eerste 2 dagen last van diaree als we op vakantie gingen (ik hoor hem nu al denken, nou zeg moet je dat nou opschrijven) Haha
Als ik jouw verhalen zo lees geweldig! Wat een lef wijffie ben je toch ook!!! Ga zo door en ik zie heel graag de foto's! Hoe is het internet daar, zeker van het hotel...
Even over hier in Nederland...
Ten eerste nog steeds stralend mooi weer,... grrr en Miranda is vandaag aan haar laatste dagje werk begonnen!
Vanmorgen er extra vroeg uit, omdat ik de auto in Den haag heb gezet, zodat ik na de olympische spelen deze kan gebruiken. Dus vandaag met de bus!
Natuurlijk verslapen en ik had nog 15 min om de laatste spullen in te pakken en me klaar te maken voor werk en het laatste spul af te wassen! Daar koste me 20 min. nog snel gedaan dacht ik zo!!!
Met twee tassen op pad naar de bus halte de 90 bij duinrell... half rennend en soms een beetje lopen. Ik heb geloof ik heel de rooie buurt ontwaakt, want met slippers rennen geeft zo een platvoet effect!!!
net op 10 sec de bus gehaald, maar toen echt een vrouwen probleem; mijn haar ging pluizen, want ik had het gestijld. Oh oh al met al ik zit hier op mijn werk te wachten tot ik wordt opgehaald!
Ik hoop dat je een super tijd daar zal hebben! Lukt het een beetje om lokaal te eten...? Dikke kus en geniet ze!!! -
26 Juli 2012 - 17:38
Ronald:
Leuk dat je het zo naar je zin hebt! Behalve die maagpijn dan... blijf dan ook van het ijs af! ;-)
Nog veel plezier en een vriendelijke groet uit een inmiddels ook warm Nederland.